Västra Mälardalen Handels presentkort bidrar till levande städer

16 november 2023

Snart drar julklappshandeln igång på allvar för de flesta. Ibland förknippat med viss vånda. I Västra Mälardalen finns dock en smart lösning: Med Västra Mälardalen Handels digitala presentkort kan du ge bort något som passar alla!

Västra Mälardalen Handels digitala presentkort är såklart en utmärkt julklapp för den som får det, men blir också en fin gåva tillbaka till våra butiker och städer, menar föreningen.

– Det här är mer än bara ett presentkort, säger Kjell Johansson från Västra Mälardalen Handel.
– Presentkortet gynnar självklart lokala butiker men också våra i orter i stort. När fler handlar i våra butiker värnar vi också lokala jobb och bidrar till levande stadskärnor.

Kortet fungerar i över 80 butiker. Utbudet är stort och du hittar det mesta inom handel, caféer, restauranger och salonger i Köping, Arboga och Kungsör. Från inredning till garn och delikatesser!

”Förra året såldes presentkort
för närmare 7 miljoner”

Presentkortet är en populär julklapp för såväl privatpersoner som företag.
– Förra året såldes presentkort för närmare 7 miljoner kronor och vi hoppas matcha den nivån även i år, säger Denny Hedenström, ordförande i Västra Mälardalen Handel.
– Det är jättekul att presentkortet är populärt för det är ju fler vinnare. Både den som får kortet och den lokala butiken i Köping, Arboga och Kungsör.

Att presentkortet är en populär julgåva för arbetsgivare i Västra Mälardalen är kanske inte så konstigt.
– Ibland kan det vara svårt att hitta en gåva som passar alla medarbetare, säger Denny.
– Västra Mälardalen Handels presentkort är en smidig gåva eftersom det kan användas hos en bredd av butiker inom till exempel mode, sport, skor, hälsa och teknik. Dessutom är ju kortet avdragsgillt upp till 500 kr.

Kortet laddas med ett belopp mellan 100 – 5000 kr, det går bra att använda kortet flera gånger så länge det finns pengar kvar inom giltighetstiden på ett år.

– Det är ett bra kort med tanke på att det är så brett, det passar alla åldrar, tycker Lena Högström på &mood i Arboga.
– Bra julklapp eller present, och bra att man inte behöver handla för hela beloppet på en gång.

Man kan beställa kortet i webshopen på vastramalardalenhandel.com eller köpa det direkt hos Hatz Deli i Köping, Café Big Inn i Köping och &mood (f.d Titt-in) i Arboga.

– Ett väldigt uppskattat kort som jag säljer många utav. Det bästa med kortet är att det är en lokal gåva som får folk att handla på hemmaplan, säger Peter Hatz på Hatz Deli i Köping.

– Det som är bra med presentkortet är att det når ut till många och det är många ställen att handla med det på, säger Åsa Petersson på Lekia i Köping. 
– Det är enkelt och lättillgängligt så jag ger gärna bort ett sådant här kort i present eller julklapp.
 

Företag kan dessutom beställa presentkort mot faktura, det görs genom att maila presentkort@vmhandel.se.

Mer information om kortet och om vilka butiker som är anslutna hittar du här:

+

ANSLUTNA FÖRETAG

Presentkortet är framtaget av Västra Mälardalen handel som är en organisation bestående av handlare runt om i regionen. Presentkortets huvudsyfte är att stärka handeln i området och organisationens mål är att göra handeln attraktivare för slutkonsument i Västra Mälardalen.

Presentkortet för shopping i Västra Mälardalen är den perfekta presenten då det erbjuder något för alla.

Vi har ansluta klädbutiker för mode, sport, skor, teknik, telefoni och mycket mer. Du kan även utnyttja ditt presentkort i någon av regionens matbutiker, men även restauranger.