Presentkort Västra Mälardalen

Presentkortet för shopping i Västra Mälardalen är den perfekta julklappen då det erbjuder något för alla. Vi har ansluta klädbutiker för mode, sport, skor, teknik, telefoni och mycket mer. Över 80 butiker!

f0201663a9720f083d9902b3d01baa25

Det är superlätt att betala med ditt presentkort, det fungerar precis som ett vanligt betalkort. Inga konstigheter, varken för dig eller den som tar emot betalningen. Det går superbra att använda presentkortet flera gånger på flera ställen så länge det finns pengar kvar.

På samma sätt som ett betalkort med magnetstripp. Försäljningsstället som tar emot kortet drar det i kortläsaren och väljer signaturköp. Presentkortet är anonymt för att det ska kunna ges bort och när det är slut på pengar så kan det inte användas mer.

Du kan beställa presentkortet här på vår hemsida och få det hemlevererat av vår partner CBS City. Det tar cirka 2-3 arbetsdagar sen har du det i brevlådan. Det går också bra att köpa presentkortet på Hatz Deli Köping, Titt-in Arboga och hos Café Big Inn i Köping. 

Västra Mälardalens presentkort är giltiga i ett år, därefter går de inte att använda längre.

Då kontaktar du Västra Mälardalen Handelsförening (presentkort@vmhandel.se) som är ansvariga för kortet, det går också bra att skicka ett mail till support@detlokalakortet.se så hjälper vi dig komma i kontakt med rätt person.

Ja våra presentkort är avdragsgilla som personalgåva upp till 500kr! Passa på att handla till era anställda.

I Västra Mälardalen har vi över 80 butiker anslutna. Allt från butiker, caféer, restauranger och fler försäljningsställen.

Bästa sätt att komma i kontakt med oss är att mejla in på presentkort@vmhandel.se.

Det går bra! För större beställningar kontakta oss på presentkort@vmhandel.se.